Simon Plum
Skovvej 7
2820 - Gentofte
40778036
simonplum1@gmail.com




Burma VJ: Reporter i et lukket land (2008), HDV/XD CamBurma VJ: Reporter i et lukket land (2008), HDV/XD CamSå kort og mærkeligt livet er (2008), HDVGasolin’ (2006), HD Cam/IMX/HDVTintin et Moi (2003), HD CamGasolin’ (2006), HD Cam/IMX/HDVGasolin’ (2006), HD Cam/IMX/HDVSå kort og mærkeligt livet er (2008), HDVSå kort og mærkeligt livet er (2008), HDVDen store vandforsyning (1999), DigibetaTintin et Moi (2003), HD Cam

Filmografi

Simon Plum DFF (1948-)

NOVELLEFILM
1993    Min elskede
    Instr. Carsten Rudolf
1992    Strudsen
    Instr. Lise Roos
1991    Marias valg
    Instr. Elisabeth Rygaard
1989    Hvor lidt er for meget?
    Instr. Ole Henning Hansen
1988    Med en smule hjælp
    Instr. Ole Henning Hansen

KORT- OG DOKUMENTARFILM
2008    Naturröstens hemlighet/Alice Babs
– Swing it!
    Instr. Lasse Zackrisson
2008    Så kort og mærkeligt livet er
    Instr. Anders Østergaard
2008    Burma VJ: Reporter i et lukket land
    Instr. Anders Østergaard
2006    Den hemmelige smerte
    Instr. Mette Knudsen
2006    Gasolin’
    Instr. Anders Østergaard
2006    Fedt
    Instr. Ebbe Nyvold
2005    Svineriget
    Instr. Ebbe Nyvold og Christian Schou
2003    Tintin et moi
    Instr. Anders Østergaard
2002    Den store vandforsyning
    Instr. Simon Plum
2001    Fra asken i ilden
    Instr. Anders Østergaard
2000    Malaria!
    Instr. Anders Østergaard
1997    Djævelens jernbane
    Instr. Simon Plum
1996    Gensyn med Johannesburg
    Instr. Anders Østergaard
1996    Hold 3 på TV-Avisen
    Instr. Simon Plum
1993    Imagine Denmark
    Instr. Michael Olsen og Thomas ­Gammeltoft
1992    Stolemageren/Hans J. Wegner
    Instr. Lise Roos
1990    På kryds & finér
    Instr. Ole Henning Hansen
1990    De dyre dråber
    Instr. Jan Larsen og Simon Plum
1990    Kolonihaven
    Instr. Lise Roos
1989    Skoven der forsvandt
    Instr. Lars Brydesen
1989    Ben Webster: The Brute and the Beautiful (uk) (co-foto)
    Instr. John Jeremy
1988    En vis risiko
    Instr. Jan Larsen
1986    Den grønne skraldespand
    Instr. Lars Brydesen
1985    Arven fra Seveso
    Instr. Jørgen Flindt Pedersen
1984    Kalk
    Instr. Rumle Hammerich
1984    Peter & Pierre
    Instr. Ole Henning Hansen
1984    Maji betyder vand
    Instr. Simon Plum
1984    Kan man klippe i vand?
    Instr. Lise Roos
1980    Afskum
    Instr. Mogens Kløvedal
1978    Kloden rokker
    Instr. John Menzer
1977    Den industrialiserede gris
    Instr. Ebbe Nyvold
1976    Naturlig energi
    Instr. Simon Plum m.fl.

TV-film og -SERIER
2001    Brødre i ånden (afsnit 1-6)
    Instr. Gitte Løkkegaard og Anders Østergaard
1997    Fik du set det du ville? (afsnit 1-5)
    Instr. Lise Roos
1995    Frikvarteret (afsnit 1-5) (co-foto)
    Instr. Lise Roos
1994    Familien Danmark (afsnit 1-3)
    Instr. Lise Roos og Thomas Lund
1989    Mads Lange til Bali (afsnit 1-2)
    Instr. Lars Keldgaard

FILMFOTOGRAFPRISER
2005    Dansk Filmfotograf Forbunds rejse­legat, ‘Klukprisen’

Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?