Dan Laustsen
Soldalen 11
2100 - København Ø
26166683
dan.laustsen@gmail.com




Dan Laustsen under optagelser til 'Le pacte des loups', 2001Le pacte des loups (2001), 35mmHeadhunter (2009), 35mmDrengene fra Sankt Petri (1991), 35mmHeadhunter (2009), 35mmFri os fra det onde (2009), 35mmJeg er Dina (2002), 35mmHeadhunter (2009), 35mmKærlighed på film (2007), 35mmFri os fra det onde (2009), 35mmJeg er Dina (2002), 35mmHeadhunter (2009), 35mmFri os fra det onde (2009), 35mm

Filmografi

Dan Laustsen DFF (1954-)

SPILLEFILM
2010    Simon (se/de)
    Instr. Lisa Ohlin
2009    Headhunter
    Instr. Rumle Hammerich
2009    Fri os fra det onde
    Instr. Ole Bornedal
2009    Solomon Kane (fr/cz/uk)
    Instr. Michael J. Bassett
2008    Onimusha (fr/jp)
    Instr. Christophe Gans
2007    Kærlighed på film
    Instr. Ole Bornedal
2006    Wind Chill (us)
    Instr. Gregory Jacobs
2006    Vikaren
    Instr. Ole Bornedal
2006    Silent Hill (ca/us/jp/fr)
    Instr. Christophe Gans
2005    Sex hopp och kärlek (se)
    Instr. Lisa Ohlin
2004    Nomad (kz) (co-foto)
    Instr. Sergei Bodrov, Ivan Passer og Talgat Temenov
2003    Det hemmelighedsfulde selskab (us)
    Instr. Stephen Norrington
2002    Darkness Falls (us/au)
    Instr. Jonathan Liebesman
2002    Jeg er Dina (no/dk)
    Instr. Ole Bornedal
2001    Le pacte des loups/Pagten (fr)
    Instr. Christophe Gans
2000    Dykkerne
    Instr. Åke Sandgren
1999    Running Free (us)
    Instr. Sergei Bodrov
1998    Nightwatch (us)
    Instr. Ole Bornedal
1997    Lysets hjerte/Qaamarngup ­uummataa
    Instr. Jacob Grønlykke
1997    Mimic (us)
    Instr. Guillermo del Toro
1995    Carmen & Babyface
    Instr. Jon Bang Carlsen
1994    Nattevagten
    Instr. Ole Bornedal
1991    Drengene fra Sankt Petri
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen
1989    Miraklet i Valby
    Instr. Åke Sandgren
1988    Guldregn
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen
1988    Skyggen af Emma
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen
1985    Elise
    Instr. Claus Ploug
1984    Min farmors hus
    Instr. Frode Pedersen
1983    Isfugle
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen
1983    Otto er et næsehorn
    Instr. Rumle Hammerich
1982    Den ubetænksomme elsker
    Instr. Claus Ploug
1981    Gummi-Tarzan
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen
1981    Har du set Alice?
    Instr. Brita Wielopolska
1979    Skal vi danse først?
    Instr. Annette Olsen

NOVELLEFILM
1985    Johannes’ hemmelighed
    Instr. Åke Sandgren

Kort- og dokumentarfilm
1991    Giselle
    Instr. Anne Wivel
1988    David og Goliath
    Instr. Anne Wivel
1987    De udenforstående
    Instr. Arne Bro
1987    Ansigt til ansigt
    Instr. Anne Wivel
1985    De tavse piger
    Instr. Anne Wivel og Arne Bro
1983    Motivation
    Instr. Anne Wivel og Arne Bro

TV-film og -SERIER
1999    Dybt vand
    Instr. Ole Bornedal
1996    Charlot og Charlotte (afsnit 1- 4)
    Instr. Ole Bornedal
1994    Søren Kierkegaard (afsnit 1-5)
    Instr. Anne Wivel
1993    Den korsikanske biskopen (afsnit 1-2) (se)
    Instr. Søren Kragh-Jacobsen

FILMFOTOGRAFPRISER
2008    Bodil for Kærlighed på film og Vikaren
2008    Robert for Kærlighed på film
2007    Erik Ballings rejselegat
2003    Robert for Jeg er Dina
2002    Filmfotografen Johan Ankerstjernes
Ærespris
1990    Robert for Miraklet i Valby
1989    Robert for Skyggen af Emma
1984    Robert for Isfugle
1982    Bodil for Gummi-Tarzan
 

Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular