Andreas Fischer-Hansen
Bækkebrovej 39A
3220 - Tisvildeleje
48708046
info@nordfilm.dk
nordfilm.dk



Coro di Bosa (1998), Super 16Coro di Bosa (1998), Super 16Coro di Bosa (1998), Super 16Tre blink mod vest (1992), 16mmTre blink mod vest (1992), 16mmTre blink mod vest (1992), 16mmTre blink mod vest (1992), 16mm

Filmografi

Andreas Fischer-Hansen DFF (1941-)

SPILLEFILM
1989     Atlantic Rhapsody
    Instr. Katrin Ottarsdóttir
1975     La’ os være
    Instr. Lasse Nielsen og Ernst Johansen

NOVELLEFILM
1989     Aprilsvejr
    Instr. Helle Melander
1988     Lille klovn
    Instr. Marian Hirschorn
1988     Fiskevenner
    Instr. Ulla Boje Rasmussen
1988     Dage med oldefar
    Instr. Helle Melander

KORT- OG DOKUMENTARFILM
1999     I tigerens øje
    Instr. Ulla Boje Rasmussen
1998     Coro di Bosa – sangen om Bosa,
en by på Sardinien
    Instr. Ulla Boje Rasmussen
1998     En yndig og frydefuld sommertid
    Instr. Helle Melander
1997    Troldmandens lærling
    Instr. Helle Melander
1992     Tre blink mod vest
    Instr. Ulla Boje Rasmussen
1991     Rejse i det indre univers
    Instr. Ole John
1990     1700 meter fra fremtiden (co-foto)
    Instr. Ulla Boje Rasmussen
1988     Retshjælpen i over 100 år
    Instr. Lise Roos
1988     Jiddish musik
    Instr. Marian Hirschorn
1988     Fru Jensen
    Instr. Lise Roos
1987     Den tid, den sorg
    Instr. Lise Roos
1983     Hanoshrim – de jødiske emigranter fra Polen
    Instr. Marian Hirschorn
1982     Franciska Clausen
    Instr. Helle Melander og
Andreas Fischer-Hansen
1980     Prøv at se
    Instr. Helle Melander
1980     Ni måneder – en beslutningsproces
    Instr. Janne Giese
1978     Kloden rocker (co-foto)
    Instr. John Menzer
1977     Christiania (co-foto)
    Instr. Flemming Colstrup og Ove Nyholm
1972     Drømmen og en dreng
    Instr. Peter Ringgaard
1971     Stenbrud – en arbejdsplads
i Danmark
    Instr. Peter Ringgaard

1974-    Leder af Den Danske Filmskoles
1980     fotograflinie
1985-     Leder af Den Danske Filmskoles
2001     fotograflinie
2006-    Leder af fotografuddannelsen,
2009     Baltic Film and Media School, Tallinn Universitet, Estland

FILMFOTOGRAFPRISER
1999     Dansk Filmfotograf Forbunds rejselegat, ‘Klukprisen’
1990     “LABEL” Centre National de la Cinématographie for Aprilsvejr
1989     “LABEL” Centre National de la Cinématographie for Dage med oldefar

Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?