Jørgen Johansson
Tudskærsvej 2C
2720 - Vanløse
20664900
jjohansson@mail.dk




Prag (2007), 35mmPrag (2007), 35mmPrag (2007), 35mmPrag (2007), 35mmKrøniken (2004-05), DigibetaKrøniken (2004-05), DigibetaFrygtelig lykkelig (2008), 35mmFlammen og Citronen (2008), 35mmFlammen og Citronen (2008), 35mmWilbur begår selvmord (2002), HDWilbur begår selvmord (2002), HDWilbur begår selvmord (2002), HDWilbur begår selvmord (2002), HDWilbur begår selvmord (2002), HD

Filmografi

Jørgen Johannson DFF (1960-)

SPILLEFILM
2008    Frygtelig lykkelig
    Instr. Henrik Ruben Genz
2008    Flammen og Citronen
    Instr. Ole Christian Madsen
2006    Prag
    Instr. Ole Christian Madsen
2005    Dommeren
    Instr. Gert Fredholm
2005    Nordkraft
    Instr. Ole Christian Madsen
2002    Wilbur begår selvmord
    Instr. Lone Scherfig
2001    En kærlighedshistorie (Dogme # 21)
    Instr. Ole Christian Madsen
2001    Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik 2
    Instr. Charlotte Sachs Bostrup
2000    Italiensk for begyndere (Dogme # 12)
    Instr. Lone Scherfig
2000    Bænken
    Instr. Per Fly
1999    Bye Bye Blue Bird
    Instr. Katrin Ottarsdóttir
1997    Skat, det er din tur (co-foto)
    Instr. Mette Knudsen
1996    Krystalbarnet
    Instr. Peter Thorsboe
1994    To mand i en sofa
    Instr. Amir Rezazadeh
1994    Voodoo Europa
    Instr. Michael Kvium og Christian Lemmerz

NOVELLEFILM
2002    Rêverie
    Instr. Ulla Boye
1998    Bror, min bror
    Instr. Henrik Ruben Genz
1994    Nedenunder
    Instr. Wath Thomsen

KORT- OG DOKUMENTARFILM
1997    Ronnie Rocket
    Instr. Maiken Wexø
1997    Syv glimt af Magdalene
    Instr. Amir Rezazadeh

TV-film og -SERIER
2009    Livvagterne (afsnit 1-10) (co-foto)
    Instr. Mikkel Serup, Kasper Gaardsøe, Søren Kragh-Jacobsen
2008    Sommer (afsnit 1-3, 5-20)
    Instr. Kathrine Windfeld, Carsten Myllerup, Kasper Gaardsøe, Niels Nørløv Hansen
2007    Forbrydelsen (10 afsnit)
    Instr. Charlotte Sieling
2006    Nynne (afsnit 3, 5)
    Instr. Giacomo Campeotto
2004-    Krøniken (afsnit 1-8 og 10, 11)
2005    Instr. Charlotte Sieling
2002-    Rejseholdet (afsnit 8, 9, 10, 23,
2004    24, 25, 26, 29, 30)
    Instr. Charlotte Sieling, Jørn Faurschou, Ole Christian Madsen
2000    Edderkoppen (afsnit 1-6)
    Instr. Ole Christian Madsen
2000    Selvsvings Find dig selv
    Instr. Annette K. Olesen
2000    Dødsjov
    Instr. Henrik Ruben Genz
1995    Jamen I forstår mig ikke
    Instr. Cathrine Asmussen og Thomas Stenderup

FILMFOTOGRAFPRISER
2009    Bodil for Flammen og Citronen og Frygtelig lykkelig
2009    Robert for Frygtelig lykkelig
2007    Bodil for Prag
2007    Robert for Prag
 

Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?