Søren Bay
Nyvej 1
3450 - Allerød
40404006
mail@sorenbay.com




Mangwana, 1997Mangwana, 1997One Sunday morning, 1997Rejseholdet Episode 11-27-29, 2001-2002

Filmografi

NOVELLEFILM
2002    Limbo
Nynne Selin

2001 (uk)    Small Love
Manu Kurewa

1997 (uk)    Artcase
Kasper Strandskov

1997 (uk)    Mangwana
Manu Kurewa

1997 (uk)    One Sunday Morning
Manu Kurewa

1996 (uk)    Unknown Birdsong
Kate Brown

KORT- OG DOKUMENTARFILM
2000    Tugt & Utugt (More sex please, we are Scandinavians)
Torben Skjødt Jensen

2000    To stjerner Fødes (Two Stars Are Born)
Peter Bay

1999    Filmen der Døde (The Film That Died)
Peter Bay

1999    Ungt kød... (Young Flesh)
Peter Bay

1998    Benzin i Blodet
Martin Laungaard

1998    The Global Spiritour (The Global Spiritour)
Stefan Treschow

1997    Shoes (Shoes)
Pete Strachan

TV-FILM / SERIER
2001-02    Rejseholdet, episode 11, 27, 28 (Unit One)
Jannik Johansen

2001    Løjserne, episode 1-7 (Hustlers Deluxe)
Peter Bay

2001    De Udvalgte, episode 10-13 (The Chosen Seven)
Jannik Johansen

2000    Hotellet, episode 1-10 (The Hotel (co-foto))
Pia Bovin, Christian Dyekjær, Morten Arnfred

UDDANNELSE
Reklamefotograf 1988
The National Film & Television School (NFTS), London 1994-97

HAR FILMET MED
Martin Aamund, Morten Arnfred, Peter Bay, Pia Bovin, Peter Flinth, Per Fly, Jan Gleie, Niels Gråbøl, Torben Skjødt Jensen, Walter Jensen, Jannik Johansen, Manu Kurewa, Ole Christian Madsen, Kenneth Madsen, Kristoffer Nyholm, Anders Rønnow-Klarlund, Åke Sandgren, Charlotte Sieling, Dariusz Steiness, Stefan Treschow, Henrik Tvilling, Erik Wedersøe m.fl.

Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?